☎ 050 3622 154
info@veneroller.fi

Haluan tarjouksen VeneRoller-telakasta

Paras aika venetelakan asentamiseen on juuri nyt

 

Venetelakan hankinta on usein iso päätös, jota joutuu harkitsemaan tarkkaan. Harva tekee päätöstä hetken mielijohteesta, mutta päätös helposti lykkääntyy, eikä tilausta saa aikaiseksi, vaikka tarvetta olisi. Usein paras aika hankinnalle on loppukesä tai syksy. Jos hankinta siirtyy seuraavaan kevääseen, laitteen toimitusaika on yleensä pidempi. Lisäksi asennus on hankalampaa erityisesti vesistöissä, joissa vesi on keväällä korkeimmillaan. On monin tavoin helpompaa asentaa telakka jo syksyllä, jolloin se odottaa keväällä valmiina veneilykauden avautumista. Pääset nauttimaan helpommasta vesille lähdöstä heti, kun jäät ovat sulaneet.

 

Syksy on parasta venetelakan asennusaikaa erityisesti vesistöissä, joissa vedenkorkeus on syksyllä matalalla. Kiskojen asennus veden alle on huomattavasti helpompi tehdä matalan veden aikana, kuin veden ollessa korkeimmillaan. Syksyllä vesi on yleensä myös lämpimpämpää kuin alkukeväällä, joten asennustyö sujuu miellyttävämmin. Lisäksi pääset hyötymään helposta veneen talvisäilytyksestä jo tulevana talvena, kun venettä ei tarvitse siirtää pois telakasta.

 
Syksystä on tullut yhä suositumpi aika VeneRollerin asennukselle. Olemme varautuneet syksyyn uusilla tuotantosarjoilla. Nyt valikoimissamme on myös edullisempi Economy-mallisto pienemmälle budjetille.    

Rekisteriseloste | Evästeet

VeneRoller on rekisteröity tavaramerkki ja patentoitu tuote.

Copyright Autorobot Finland Oy

Pyydä tarjous omaan rantaasi!

 

Vielä ehdit syksyn asennuspuuhiin!  Autamme mielellämme sopivan VeneRoller-mallin valinnassa. Tarjous ei sido sinua mihinkään.

 

Ota pian yhteyttä!

"Rolleri toimii niin kuin on luvattu ja on korkealaatuisesti tehty, palvelu on ensiluokkaista ja apua sai aina tarvittaessa niin puhelimella kuin @:lla asennusvaiheessa ja myöhemminkin. Suosittelen myös isoille veneille niin veneily helpottuu ja ei tarvitse välittää veden korkeuden vaihteluista, myrskyistä tai pohjan puhtaudesta."

Sakari Koivunotko, Espoo